Jämför bästa billån utan kontantinsats

Jämför bästa billån utan kontantinsats
Jämför bästa billån utan kontantinsats

Vi listar och jämför billån utan kontantinsats som krav. Är du intresserad av ett billån utan kontantinsats har du kommit rätt – hitta bästa billån 2020 utan kontantinsats till billigaste och bästa räntan. Att köpa bil är förmodligen en av de större affärer som du gör i livet. Den påverkar sannolikt din ekonomi ganska mycket.

Numera finns flera förmånliga billån som kan hjälpa dig med denna investering. Det är enkelt att ta ett billån; du behöver bara fylla i en ansökan direkt online – enklast med BankID.

Bästa billån till vilka krav?

Även här så brukar de flesta låneinstitut kräva att man är självklart är över 18-år men även att man har ett fast jobb, och helst inga betalningsanmärkningar. Men det finns även andra låneinstitut där man kan låna pengar till en bil med ett billån fast man varken har fast jobb eller att man har betalningsanmärkning. Bästa billån kan dock tas utan exempelvis betalningsanmärkningar.

Däremot kan detta kräva att billånet tas med en borgensman som kan gå i borgen för en och ta över skulderna om det skulle vara så att personen i fråga inte kan betala tillbaka. Allt beror lite på personerna i fråga och om det finns chans att personen kommer att klara av sin återbetalningsplan.

Jämför billån utan kontantinsats

När man lånar pengar till en bil hos en bank, kvittar det om det är en gammal eller ny bil, man brukar ändå inte behöva lämna någon form av säkerhet när lånet tas med ett privatlån. Bilen som man köper räcker för att man ska få låna. Förutsatt att man har en stabil inkomst, är över 18 och inte har några betalningsanmärkningar och att bilen är köpt av en auktoriserad bilhandlare. Förr när man tog ett billån hos banken brukade man få låna cirka 80% av bilens pris. Resten fick man betala kontant eller med en inbytesbil.

Detta är inget man behöver tänka på idag då den låneform som du använder vid ett billån utan kontantinsats, kräver varken någon säkerhet eller att du behöver berätta vad du ska göra med pengarna. Vilket betyder att du exempelvis kan låna 300.000 kr och köpa en bil för, rakt av.

Billån till miljöbil

Att köpa en ny bil innebär oftast en stor budget och en ansträngning på vilken ekonomi som helst. Men oftast är det en nödvändig utgift och något vi inte klarar oss utan. En pålitlig bil är en förutsättning för många för att ta sig runt, åka till jobbet, köpa varor etc. Om du vill köpa en ny bil finns det flera bolag som erbjuder dig bra och förmånsfulla billån, till exempel har vissa billångivare ett lån som riktar sig direkt till dig som vill köpa en ny miljöbil. Med ett sådant lån får du inte bara bättre låneränta, men du får även bättre villkor och ibland även lägre avgifter.