Jämför bästa kreditgivare 2020

VI listar alla bästa kreditgivare 2020 på den svenska kreditmarknaden. Jämför och hitta bästa kreditgivare av korttidskrediter med och utan UC. Du kan även snabbt och smidigt hitta alla kreditgivare som erbjuder sin korttidskredit med betalningsanmärkning samt med direkt utbetalning. Välkommen in för att hitta den bästa kreditgivare 2020 anpassat för just dig och dina behov och kriterier.

Jämför alla kreditgivare 2020

Det finns många anledningar till att jämföra innan du tar en korttidskredit idag. Den självklara anledningen är att du kan hitta det förmånligaste och bästa lånevillkoret genom att jämföra alla kreditgivare med dess erbjudande. Något annat som du även indirekt påverkar är konkurrens. Konkurrens på kreditmarknaden är något bra. Konkurrens sätter press på befintliga kreditgivare men även på de nya som vill ta dela av marknaden.

Detta leder till att bland annat lånevillkor av krediter kan komma att förbättras i hopp om att behålla eller skaffa nya kunder. Kampanjer och förmånliga erbjudanden är även något som ökar. Exempelvis finns det idag korttidskrediter som erbjuds utan ränta samt utan avgifter under 30 dagar.

Bästa kreditgivare 2020

Vilken är den bästa kreditgivaren 2020? Svaret är egentligen att den bästa kreditgivare är den bästa kreditgivaren anpassat för just dig. Alla personer har olika förutsättningar och krav inför en korttidskredit idag. Bland annat beror detta på faktorer som betalningsanmärkningar, önskad löptid samt om du redan har många UC förfrågningar.

Av denna anledning har vi gjort det lätt för dig att hitta och jämföra bästa kreditgivare 2020 utefter dina specifika kriterier. Listan kan du lätt välja att filtrera och sortera efter behov när du vill hitta bästa korttidskredit 2020 online.

Kassakredit - en korttidskredit?

Kassakredit är en korttidskredit som det kallades förr men gå numera vanligtvis under namnet kontokredit. Det traditionella lånen har sakta men säkert börjat lämna utrymme åt kassakrediter. En korttidskredit eller en kassakredit besitter egenskaper som är fördelaktiga ur flera aspekter. Bland annat kan du ansöka om en kassakredit utan att behöva ta ut pengarna där du inte heller behöver betala något förrän du gjort det.

Exempel – användning av kassakredit

På detta sätt blir kassakrediten till ett kreditutrymme som du kan använda vid behov och bara ta ut den summa du behöver för tillfället. Exempel: Du ansöker om en kassakredit på 20 000 kr, pengar ligger orörda och även avgifter och ränta likaså. En dag strejkar tvättmaskinen och du kommer fram till att det behövs en ny. Då använder du kreditutrymmet men tar bara ut 5000 av de 20000 kr som du har som utrymme.

Därefter börjar du betala av – men endast på de lånade pengarna alltså 5000 kr. Kvar ligger 15000 kr som du kan välja att ta ut allt eftersom på samma sätt. En till fördel med en kassakredit är att när du väl ansökt och blivit godkänd, kan ta ut pengarna direkt oavsett klockslag eller dag på året. 

Fler korttidskrediter

Vi ser som sagt fler och fler traditionella snabblångivare ändra om i sin produktportfölj och lanserar en produkt som kallas för kassakredit eller kontokredit. Istället för att ha små korttidskrediter med återbetalningstider inom 90 dagar så lanserar man en produkt med högre lånebelopp och en mer flexibel återbetalningstid där du själv bestämmer när du vill betala tillbaka hela låneskulden. Anledningen är att det är en produkt som är mer efterfrågad men även för att klara av de nya krav som regeringen har satt på högkostnadskrediter.