Jämför lån utan fast anställning & inkomst

Hos oss kan du enkelt och smidigt hitta och jämföra lån utan fast inkomst direkt på nätet. Alla långivare kräver någon form av inkomst idag men att anställningen är fast är inget krav. Dina inkomstkällor kan variera från csn-lån, timanställd, deltidsanställt eller pension. Visar du upp en god kreditvärdighet samt en månadslön på minst 8000 – 9000 kr så finns det inget som stoppar dig från att ta ett lån utan fast inkomst idag.

Hur kan jag ta lån utan fast inkomst?

De banker och långivare som vi listar på denna sida erbjuder dig att ta ett lån utan fast inkomst, hur detta är möjligt är beroende av flera faktorer. En av dessa faktorer är att banker vill låna ut pengar – ju mer desto bättre men till lägre risk. Konsumenter som tar lån och inte kan betala tillbaka är den sämsta affären för banker. Vad som låneinstitut blivit allt bättre på är faktiskt att kunna särskilja på de personer som har kapacitet att återbetala ett lån – från de som inte kan. Med ny teknik och säkrare algoritmer kan de därmed hitta och möjliggöra för personer att ta ett lån utan fast inkomst idag.

Vad som dock alltid krävs är någon form av deklarerad inkomst samt att denna är återkommande i alla fall ett par år tillbaka. Detta tillsammans med att du har ett någorlunda fläckfri kreditvärdighet som inte hindrar. Sanningen är att det är en risk för banker att låna ut pengar till personer utan fast inkomst och kan av den anledning inte vara lika frikostiga som för den med fast anställning. Frikostiga som i form av bland annat betalningsanmärkningar.

Låna utan fast anställning genom förmedlare

När du som privatperson vill låna pengar utan fast anställning rekommenderar vi dig att vända dig till en låneförmedlare. Med en förmedlare kan med endast en ansökan och UC få låneerbjudande från upp till 40-talet banker och långivare. På detta sätt kan du få experthjälp på vägen samt i princip säkerställa att du vänt på alla stenar när du vill låna utan fast anställning.

Snabblån utan fast inkomst

Ett snabblån eller ett mindre lån som smslån är den låneform som mest störst sannolikhet kommer att bevilja dig att låna utan fast anställning. Vad som särskiljer ett snabblån från andra låneformer som blancolån är att summan ofta är mindre samt att löptiden är kortare. 

Kan jag låna pengar utan fast jobb trots många förfrågningar?

När du vill ansöka om att låna pengar utan fast fast och har många förfrågningar från UC kan är det bästa tillvägagångssättet att låna pengar utan UC. Hos oss kan du även enkelt och smidigt hitta de långivare som erbjuder dig att låna pengar utan fast jobb, utan UC. Den kreditupplysning som tas sker då genom annan aktör än UC, i de allra flesta fall hos antingen Creditsafe eller Bisnode.

Låna pengar utan fast inkomst och betalningsanmärkning

Med den tjänst vi erbjuder kan du även låna pengar utan fast inkomst och med betalningsanmärkning genom angiva aktörer. En betalningsanmärkning försvårar för den person som vill låna pengar utan fast inkomst att få ett lån idag, just på grund av den ökade risken. En anmärkning antyder att det du någon gång har haft svårigheter av någon anledning att återbetala ett lån i tid och vägs därmed in i beslutet.