Bästa omstartslån utan bostad

Hos oss kan du snabbt och enkelt jämföra och hitta bästa omstartslån efter dina förutsättningar. Samtliga långivare vi listar erbjuder omstartslån utan bostad som säkerhet. Flera långivare erbjuder även omstartslån med skuldsaldo samt med betalningsanmärkning.

Omstartslån utan bostad

För den som tar omstartslån är det till en fördel att lånet är utan säkerhet vilket betyder att du inte behöver ställa något värdefullt bakom så som en bostad. Många drar genom åren på sig ett antal olika små lån, krediter och dyra produkter som ska betalas av under en lång period. Med olika räntor på dessa olika lån blir det ofta en dyr totalsumma som ska betalas varje månad.

Det tillkommer dessutom fakturaavgifter när fakturorna skickas ut. Därför kan det vara en god idé att samla alla små lån till ett större med ett omstartslån och på så vis betala av alla mindre skulder. Med ett enda lån blir räntan lägre och man kan ofta sänka sina månadskostnader med en avsevärd summa tack vare detta.

Omstartslån med skuldsaldo

Är du i behov av ett omstartslån med skuldsaldo finns det flera aktörer som erbjuder detta. Förhoppningsvis blir du beviljad ett såpass stort lån att du kan täcka alla dina skulder med omstartslånet. Faktum är att omstartslån är till för personer att samla sina dyra smålån och krediter, även för de med ett skuldsaldo.

Benämningen för lånet är framtaget på ett beskrivande sätt för att faktiskt hjälpa de personer som är i behov av en omstart av sin ekonomi. Lånet är även ett lån utan säkerhet vilket betyder att det mer eller mindre riktas mot de personer som är i behov av ett omstartslån utan bostad, men även med.

Omstartslån trots kronofogden

Det går även att erhålla ett omstartslån trots kronofogden. Vad som krävs är att du betalat av din skuld som finns hos kronofogden – samt att den är över 6 månader gammal. På så sätt kan även du med skuld hos kronofogden komma att erhålla ett lån till en omstart idag.

Med betalningsanmärkning

Även fast du har en eller flera betalningsanmärkningar kan du få chans till ett omstartslån idag. Alla omstartslån med betalningsanmärkning brukar i regel dock alltid tillkomma med ett sämre lånevillkor – just på grund av betalningsanmärkningen. Trots detta kan det ändå vara ett fördelaktigt beslut att ta ett omstartslån med betalningsanmärkning för att återigen få en kontroll över din ekonomi.