Privatlån med betalningsanmärkning

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet som erbjuds upp till 600 000 kr med en löptid på upp till 18 år. Vi listar även de långivare som erbjuder ett privatlån med betalningsanmärkning trots skuld hos KFM (Kronofogdemyndigheten). Privatlånet kan erbjudas till dig som är över 18 år fyllda och har en deklarerad inkomst på minst 100 000 kr i årsinkomst. Dessa kriterier skiljer sig från långivare till långivare men är vad som minimum krävs av dig som vill erhålla ett privatlån idag.

Privatlån med betalningsanmärkning

Flera långivare på marknaden erbjuder sitt privatlån med betalningsanmärkning idag, vi erbjuder dig som besökare att filtrera listan för att hitta dessa alternativ, snabbt och smidigt. Anmärkningen står ofta som hinder när det är dags att ansöka om ett privatlån trots betalningsanmärkning. Dock finns det möjligheter att bli beviljad ett privatlån trots betalningsanmärkningar, så länge dina anmärkningar inte är alltför unga (de senaste 6 månaderna) eller att skulden som ligger bakom anmärkningarna är alltför höga.

Vad är ett privatlån utan säkerhet?

Med ett privatlån utan säkerhet menas i allmänhet ett något större och mer långsiktigt lån än lånen som redovisats hittills. Miniminivån för vad som är möjligt att låna är oftast högre och det är inte alls ovanligt med en miniminivå på 20.000 kronor även om det även förekommer lägre minimibelopp. Maxbeloppet kan sträcka sig ända upp till 600.000 kronor och löptiden upp till 15 år.

Lån med skuldsaldo hos KFM

Långivarna skiljer sig mycket åt; många väljer att se till nuläget och använder detta till att bedöma möjligheterna att du klarar att betala av det sökta lånet. Dock ska du alltid själv börja med att försöka avgöra om du kommer att klara av att amortera på ett lån eller inte, innan dess att du skickar in din ansökan.

En en anmärkning hos KFM behöver faktiskt inte betyda att en person inte har kontroll över sin ekonomi, det finns många faktorer som kan ha vart anledningen till denna. Men faktum kvarstår att det finns en betalningsanmärkning och det är som sagt upp till dig i slutändan att överväga om ett ytterligare lån med skuldsaldo hos KFM, kan vara en god idé. 

Fler godkännanden

Alla banker och långivare vill idag ha möjligheten att erbjuda privatpersoner att ta ett privatlån med betalningsanmärkning idag – men till rätt person. Tekniken och algoritmen kring den process som godkänner privatpersoner att erbjudas privatlån idag, förbättras och finslipas hela tiden. Med denna förbättring av algoritmen kan flera personer med sämre förutsättningar inför en lån idag, även komma att få möjligheten att erbjudas ett trots betalningsanmärkning.

Ytterligare privatlån med betalningsanmärkning

Är du ute efter ett ytterligare privatlån med betalningsanmärkning kan det vara av fördel att vända sig mot en låneförmedlare för ett omstartslån. Genom dessa aktörer kan du med endast en UC och ansökan få låneerbjudande från upp till 40 kredit- och låneinstitut som du sedan kan välja det bästa villkoret ifrån. Allt detta helt gratis och samtidigt få experthjälp av handläggare under hela processen. 

Hur många betalningsanmärkningar kan jag ha?

Hur många betalningsanmärkningar du kan ha vi ansökan om ett privatlån skiljer sig mellan långivare. Vissa erbjuder privatlån till personer som har uppemot sex stycken betalningsanmärkningar, medan andra endast accepterar en.

Hur mycket pengar kan jag låna med anmärkningar?

Du som som max låna upp till 600 000 kr med ett privatlån men det är inte stor sannolikhet att du kan låna detta med en betalningsanmärkning. Det som långivare gör är att kalkylerar en risk med att erbjuda privatlån till personer med anmärkningar där anmärkningen i sig väger tungt i vågskålen. Ju mer pengar som lånas ökar också risken vid ett godkännande och sänker då även beviljandegraden att bevilja ett högre belopp. Det är svårt att säga på rak arm hur mycket just du kan låna trots din anmärkning men vi skulle säga att ett par hundratusen kronor kan beviljas för den person med rätt förutsättning.